Miért jó a desztillált víz?


Kapjon pontosabb képet a desztillált vízről

  „Ha Ön nem desztillált vizet iszik, amelyet egy modern vízdesztilláló készülékkel készített, akkor az a víz közel sem elég tiszta.”

 Az emberekben azt a hamis benyomást keltik, hogy a csapvíz, a palackozott víz vagy az otthoni szűrőrendszerek segítségével előállított víz már tiszta. Nem az. A csapvíz sokféle szennyező anyagot tartalmaz: vegyi anyagok, toxinok, nehézfémek vannak benne, és még számos egyéb. A palackozott víz általában közönséges csapvíz, melyet minimálisan megszűrtek, hogy ne legyen kellemetlen szaga és íze. A házilag szűrt víz sem nevezhető tisztának, még akkor sem, ha fordított ozmózissal készült. Sok mikroszkopikus szennyeződés keresztüljut a szűrési folyamaton és jelen lesz a meginni kívánt vízben is. A szűrők eltömődnek és a cseréjük gyakran elhanyagolódik, így a szűrő baktériumok élőhelyévé lesz. Ha ez bekövetkezik, a 'tisztított' víz szennyezőbbé válik, mint a kezeletlen víz.

 Az általunk forgalmazott desztilláló készülékek a legtisztább ivóvizet készítik. NINCS MÁS VÍZTISZTÍTÁSI MÓDSZER, MELY ENNYIRE HATÉKONYNAK NEVEZHETŐ!  A Föld vízkörforgása a párolgással és a felhőkből való kicsapódással a víztisztítás természetben zajló módja.


 

 Hasonlóképpen, a géppel való desztillálás során gőzpára képződik, melyet a ventilátor visszahűt. Ezáltal a vizet az eredeti, tiszta alakjában kondenzálja. Az összes szennyező anyag, mint baktériumok, vírusok, szerves és szervetlen kemikáliák, nehézfémek és más anyagok, visszamaradnak a forraló tartályban. Az eredmény a 100%-ban tiszta és iható desztillált víz. Tiszta, egészséges és kellemes ízű. Akárcsak a természet indíttatása szerint, hogy TISZTA és FRISS legyen, amint újraalakul az esőben.

 

Miért olyan fontos a tiszta desztillált víz fogyasztása?

 Az emberi test körülbelül 70% vizet (H2O) tartalmaz. Ha szennyezett vizet iszunk, a test szűrőként működik, megköti a vízben lévő szervetlen ásványi anyagokat és egyéb szennyeződéseket. A káros anyagok felhalmozódása a szervezetben nagy bajt okozhat, beleértve a betegségeket és a korai halált.

Nem lehet pontosan tudni, hogy mi volt abban a vízben, amit az évek során fogyasztott, és felhalmozódott a testében. Ha mindenről tudna, ami a vízben volt, akkor most lehet, hogy belebetegedne a gyomra. Jó hír viszont, hogy most már a lehető legtisztább vizet adhatja a testének és azonnal élvezheti ennek az előnyeit. Ez az egyike azon kevés egészséges dolognak, amit úgy válthat valóra, hogy teljesen élvezetes lesz. Nem kell hozzá erős akarat vagy speciális étrend. Olyan egyszerű, mint tiszta és frissítő vizet inni, ha szomjas.

Az esővíz a legtisztább természetes víz. De még az eső is keresztülesik a szennyezett légkörön, mikorra már a földre esik, jelentősen szennyezettebbé válik.

Ebben a folyamatban az esővíz keveredik minden elképzelhetővel: pollenek, toxinok, rákkeltő anyagok és egyéb szennyező anyagok. Az Anyatermészet mindent megtesz, hogy kiszűrje ezeket káros összetevőket, de gyakorlatilag lehetetlen őket kizárni. Ez egy vesztes játszma. De van mód a győzelemre.

  

Tiszta és friss, mint az újonnan kialakult esőcseppek

 Milyen lenne, ha be tudná gyűjteni az esőcseppeket, amikor kialakulnak? Ha lenne egy módja annak, hogy újra tisztítsa a vizet a tökéletes "esőcseppre", arra a tiszta állapotra, mielőtt az szennyeződik? Mindez lehetséges, ha egy otthoni desztillálóval rendelkezik! 100%-ban tiszta, frissítő ivóvizet készít, a legtisztábbat, ami csak lehetséges. Ahogy a természet is tervezte, TISZTA és FRISS, mint az újonnan kialakult esőcseppek. Lényegében ez az, amit a berendezés csinál. "Eső keletkezik a kamrában".

Amikor a vizet forró hőmérsékleten melegítjük a rozsdamentes forraló kamrában, az sterilizált gőzzé válik. Az elpárolgó víz maga mögött hagyja az összes vízszennyező anyagot, például vírusokat, baktériumokat, szerves és szervetlen vegyszereket, nehézfémeket és egyéb szennyeződéseket. A kamrában felszálló gőz a rozsdamentes acél kondenzáló csőbe kerül az egység tetején. A tiszta gőz ezután visszaáll az eredeti folyékony vízállapotába, kivéve, hogy az említett vegyi anyagokat, toxinokat és egyéb szennyezőket már nem tartalmazza. Kizárólag ez a módszer alkalmas a teljes eltávolításukra. NINCS MÁS FOLYAMAT A VÍZ SZŰRÉSÉRE, MELY ENNYIRE HATÁSOS LENNE!

(Ez ugyanaz, amelyet a tudósok akkor használnak, amikor a legjobb minőségű tiszta víz szükséges a kísérleti célokra. Olyan tiszta, hogy sok fogorvos használja a betegek kezelésénél, hogy megakadályozzák a más típusú vizekben található szennyeződések fertőzését.)

 Amint a gőz folyékony vízzé alakul át és felgyülemlik a gyűjtőkancsóban, azt azonnal fel tudja használni. El is tárolhatja a későbbi használatra, hogy újra és újra élvezhesse a 100% tiszta, frissítő és kellemes ízű vizet!

 

 


A desztillált víz a legegészségesebb víz, amit csak ihat!

 A tiszta ivóvíz az egészségünk szempontjából feltétlenül szükséges. Az autójába ugyebár nem piszkos olajat önt. A 70%-ban vízből felépülő testének nem kellene a legtisztább vizet adnia? A desztilláltvíz-ivás biztosítja a legjobb minőségű vizet a tápanyagok szállításához a testben, és a salakanyagok kiválasztásához. A legtisztább víz ivásával segíti a testében lévő sejteket abban, hogy maximális hatékonysággal működjenek.


Csak ahogy az orvos utasította

 Hányszor hallotta már az orvosától azt, hogy „Igyon sok vizet”? Most majd követheti az orvos utasításait, mert TÖBBET AKAR INNI! Vágyni fog arra, hogy többet igyon, hisz élvezetes inni a friss és tiszta ivóvizet. Tudni fogja, hogy amit iszik, az egészséges, és még jó ízű is, ezért természetesen többet fog inni.

 Cukorból kevesebbet fog használni, ami jót tesz az egészségnek, és az étrendet is kedvezően befolyásolja. Könnyebb lesz lefogynia vagy megtartani a rendes súlyát, mert az egészségesebb víz fogyasztásával kevésbé kívánja majd a cukrozott üdítőitalokat. Továbbá, sokan abbahagyják a cukor hozzáadását a kávéjukhoz és teájukhoz, amikor rájönnek, hogy azt csak a szennyezett víz kellemetlen ízének elfedésére használták.

 A vele készített ételek, mint például a levesek és a párolt zöldségek, sokkal finomabbak és táplálóbbak! Meg fog lepődni, hogy milyen ízletesek az ételek, amikor ilyen tiszta vízzel készülnek. Az ízlelőbimbói életre kelnek. Az Ön által elkészített ételek a vitaminokat és a szerves ásványi anyagokat hatékonyabban fogják megőrizni, mint a szennyezett vízzel készítve.

  

A desztillált víz mely frissen készül, ízre is nagyszerű!

 Hacsak nem esővizet fogyaszt, akkor olyan vizet fogyaszt, amely nem volt "természetesen tisztított" nagyon hosszú ideig (jóval az után, hogy a természetes vízkörforgás során víz halmazállapotot vett fel). Ki tudja, hogy hány éves, vagy milyen az a víz, ami a csapból folyik. Ne igyon használt vizet! A vízdesztilláló készülékeinkkel FRISS VIZET ihat minden nap, így nem szorul újrahasznosított vízre.

 A szűrőrendszerek a helyi vízforrásokból származó vizet használják. Mondanom sem kell, hogy ez a víz néhányszor megfordult a vizesblokkokban, amióta előállítódott az esőből. A palackozott víz heteken és hónapokon keresztül a szállító teherautókban, a raktárakban és az üzletek tároló polcain áll. Ez idő alatt a baktériumoknak lehetőségük van arra, hogy szaporodjanak és a víz felveheti a kupakokban és a palackokban lévő anyagok szagát és ízét is. Így a palackozott víz is lehet meglehetősen kellemetlen ízű. De Önt már nem kell, hogy érintse a sokáig állott víz rossz íze, mert a vízdesztilláló gépeinkkel mindig a legfrissebb és legtisztább vizet ihatja!


  Pénzt takarít meg minden alkalommal, amikor használja!

 Nincs több palackozott víz vásárlása és hazacipelése az üzletekből! Egy kis palack előállítása a desztilláló készülékkel, nem tart annyi ideig, mint megvenni a boltból. Biztosítsa a saját palack vizét frissen elkészítve, tökéletesen tisztán, és remek ízzel! Az üzletekben kapható babavíz vagy csecsemővíz (baby water, nursery water) általában szintén desztillálás útján tisztított, palackozott vizet jelent. Ugyanezt frissen elkészítheti otthon egy vízdesztilláló készülék segítségével!

 Nem kell többé a gyenge szűrőket megvennie, azok cseréjével foglalkoznia és aggódnia a szennyezettségük miatt. Ha már rendelkezni fog a tőlünk vásárolt desztillált víz készítővel, akkor a sokkal jobb minőségű ivóvíz mellett, többé már nem kell vásárolnia és cserélgetnie a gyenge minőségű szűrőket. Valamint, nem kell aggódnia, hogy azok szennyező forrássá válhatnak.

 Ha évek óta üdítőitalokat vásárol, mert az eddigi vizek ízével elégedetlen volt, akkor majd pénzt takarít meg azáltal, hogy kevesebbet vásárol ebből az egészségtelen italból (melyet ugyanolyan vízből készítenek). Ha több vizet iszik, mert annyira élvezi, akkor természetesen kevesebb drága üdítőitalt és egyéb italt fogyaszt, ezáltal pénzt takarít meg az élelmiszerboltban. Nem itt van-e az ideje, hogy abbahagyja a költekezést olyan dolgokra, amelyek ártanak? Végül pedig a kevesebb kiadással még jobban is vigyáz majd az egészségére.

 A desztillált víz kávéfőzőbe öntve is változást hoz, mert a desztillált víz jobban átveszi az ízaromákat. Így a kávén is pénzt takarít majd meg, mert ezzel a tisztaságú vízzel kevesebb őrlemény is elég lesz ugyanannyi kávé elkészítéséhez. Ráadásul meg lesz győződve arról, hogy az elkészített kávé "jobb, mint valaha". A teakészítők szintén! A tea egészségesebb és jobb ízű, ha tiszta vízzel készül. Valójában bármely ital, mely ezzel a tisztaságú vízzel készül, legyen az kávé, forró tea, jeges tea, limonádé, hűtött gyümölcsitalok (még a jég és a koktélok is), JOBB ÍZŰEK LESZNEK, MINT VALAHA!

  

Felkészült lesz egy esetleges vészhelyzetre

 Előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor a csapvizet kifejezetten veszélyes meginni vagy az nem is elérhető. A Vöröskereszt is a desztillálás módszerét ajánlja ilyenkor, hogy eltávolítsák azokat a mikroorganizmusokat, amelyek ellenállnak más vízkezelési módszereknek, valamint a nehézfémeket, szervetlen sókat és a legtöbb más vegyi anyagot. Az Ön és családja ivóvize az otthoni vízdesztilláló berendezésével készülhet.

Ha a tiszta víz elérhetetlen, akkor vészhelyzet esetén növelni fogja a túlélési esélyeket a saját maga és családja számára. Próbálkozzon víz nélkül akár csak egy napot is meglenni. A levegő után a víz a legfontosabb a túléléshez. Étel nélkül ellehet sok napig, de víz nélkül nem. A vízdesztillálóval mindig friss és tiszta vizet biztosíthat magának és a szeretteinek, még a vészhelyzetekben is.

És nem csak a természeti katasztrófákra, üzemzavarokra kell gondolnunk. A legkevésbé várt szokatlan katasztrófák, például a vegyi létesítmények robbanásai és a terrortámadások. A szakértők egyetértenek abban, hogy a közvizeink védelem nélkül maradhatnak, és sebezhetőek a támadások esetén.

Álljon itt az, amit James Atkinson, a terrorizmus elleni küzdelem tanácsadója elmondott a vízellátásunk veszélyeiről:

„Egyetlen vagy akár egy kisebb csoport terrorista, egy egész várost is könnyedén tönkretehet, beszennyezve a vízhálózat csővezetékét vagy közvetlenül a víztárolókat, azokba juttatott koncentrált toxinokkal, így a szennyezett víz bejut a csővezetékbe.”

 Reméljük, hogy ez Önnel soha nem történik meg, de nem bölcs dolog, hogy óvintézkedéseket tegyen? Ha katasztrófa következik be, akkor a tiszta ivóvízellátással védve lesz. Ha csak erre a potenciális életmentő indokra gondolunk, akkor is minden háztartásnak rendelkeznie kell egy ilyen egységgel.

  

És ez nagyszerű a környezet számára is!

 Igya a legtisztább vizet, és tartsa tisztán a Földet is. Ez környezetbarát és felelős vízhasználat. A Föld számtalan szennyező palacktól mentesül. Ha egy palack vizet vásárol naponta, akkor ez 365 palack évente, ami a hulladéklerakókba kerül, nem is beszélve a gyártás és feldolgozás során elhasznált energiáról. Plusz nincs környezetszennyezés a palackozott víz szállításából az üzletekbe és / vagy az otthonába.

Fittebb, gazdagabb és bölcsebb lehet a vízdesztilláló készülék használatával. Fittebb, mert a lehető legtisztább vizet issza, mellyel még az egészségét is támogathatja. Gazdagabb, mert nem kell palackozott vizet, drága szűrőbetéteket vennie és még a cukros üdítőkre is kevesebbet költ majd. Bölcsebb, mert felkészült lesz a vészhelyzetekre, és azért is, mert egy kedvező, egészséges döntést hoz a családja számára.

 Rendeljen még ma, és élvezze mihamarabb a legtisztább, legfrissebb és legjobb ízű vizet!

 Tovább a termékekhez